22. november 2019

Seminar: Fødevaretrends 2020

Forstå, hvad der driver forbrugeren, når hun vælger fødevarer, og lær hvordan innovative og markedsledende virksomheder omsætter det til konkrete koncepter, kampagner og produkter.

4 timers seminar – maks 10 deltagere pr. hold

1.895,- kr. eks. moms

Spar 500 kr. –  Kun 1.395,-  (eks. moms) når du tilmelder dig inden 1. november

4 timer der giver overblik over de vigtigste fødevaretrends

På seminaret “Fødevaretrends 2020” stiller vi skarpt på de vigtigste markedstendenser indenfor:

  • Produkter
  • Ingredienser
  • Koncepter
  • Butikker
  • Markedsføring

Du får masser af praktiske eksempler fra butikker og producenter, der allerede er begyndt at omsætte nye værdier og trends til konkrete varer, kampagner og koncepter.

Seminaret er lavet specielt dig, der arbejder med strategi, produktudvikling eller markedsføring og salg i fødevarebranchen.

 

Du lærer, hvorfor trends bliver til trends

En eller anden madvare hitter hos forbrugeren. 

Fedt nok, men kan du bruge den oplysning til noget, hvis du laver noget helt andet? Ikke umiddelbart. Derfor går vi bag om de konkrete produkter, butikker, emballager osv. og finder ud af HVORFOR udviklingstendenserne slår igennem på markedet lige nu. Hvad er det, der driver dem?

Det er dén viden, du skal bruge til at udvikle produktet, butikken, konceptet og markedsføringen, så det står knivskarpt i forhold til forbrugerens forventninger.

Når du forstår HVORFOR osteplatter/kul-chips/cold brew/og-hvad-har-vi pludselig er the shit, er der tonsvis af indsigt og inspiration at hente i resten af fødevarebranchen – også når seminaret er slut.

 

Tidligere deltagere

Seminar: Fødevaretrends 2020

1.895,- kr. eks. moms 

Spar 500 kr. –  Kun 1.395,-  når du tilmelder dig inden 1. november

Ny viden du kan bruge med det samme

Din nye viden om fødevaretrends skal selvfølgelig kunne bruges i praksis, når du kommer hjem fra seminaret. Hvis ikke du kan løse dine opgaver mere effektivt og innovativt, så er det spild af tid.

Derfor bygger alt indhold på eksempler fra virkeligheden

Det betyder, at du har nemmere ved at forstå og huske begreberne. Du går hjem med masser af konkrete ideer og inspiration fra butikker og virksomheder, der arbejder med de nye fødevaretrends på forskellige måder – lige til at arbejdere videre med for dig.

Derfor fokuserer vi på det næste halvandet år i fødevarebranchen

Vi stiller skarpt på de udfordringer, du skal løse lige nu for de kunder, du allerede har – de vilde fremtidsscenarier gemmer vi til en anden gang.

Derfor er der kun 10 deltagere

Når vi ikke er flere, end der kan sidde om et spisebord, er der plads til at stille spørgsmål og diskutere med de andre deltagere, som arbejder i samme branche som du.

Det betyder, at du har mulighed for at koble indholdet til lige præcis dine udfordringer, og det gør det nemmere at bruge din nye viden, når du kommer hjem.

 

Hvorfor skal du lytte til os?

Camilla og Flemming Birch er trendforskere med speciale i detailhandel og forbrug.

Vi har i de seneste 16 år studeret udviklingen i dansk og international detailhandel og hjulpet detailhandlen og dens leverandører med at få forspring i konkurrencen om forbrugeren.

Det første seminar om fødevaretrends holdt vi i 2015 og mange deltagere vender tilbage hvert år – derfor bliver der som regel hurtigt udsolgt.

Vi har gennem årene lyttet til, hvad det er, vores deltagere kan bruge til noget i deres hverdag i fødevarebranchen.

Det betyder, at vi kan tilbyde et koncentreret, fagligt program, der er udviklet specielt til fødevarebranchen.

De praktiske detaljer

Dato: 22. november 2019  

Tid: kl. 9.30 – 14.00

Sted: Mejerivej 9, 8300 Odder

Parkering: Gratis – lige ved døren

Forplejning: En god frokost + rigelige mængder kaffe/te, søde og sunde hapser undervejs

Har du brug for overnatning? Vi (og andre deltagere) anbefaler Odder Parkhotel – nyrenoverede værelser, gratis parkering og behagelig gå-afstand til os. 

Hvis du bestiller direkte og hilser fra Birch & Birch, er der også en gratis drink i baren til dig.

Seminar: Fødevaretrends 2020

22. november 2019

1.895,- kr. eks. moms

Spar 500 kr. –  Kun 1.395,-  når du tilmelder dig inden 1. november

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om seminaret er relevant for lige netop dig? Om der virkelig er gratis parkering i Odder? Eller noget som helst andet?

Så ring til os på 25 71 62 42 eller skriv til kontakt@birchogbirch.dk

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.