På bare 4 timer får du overblik over de vigtigste fødevaretrends indenfor
- Produkter
- Ingredienser
- Koncepter
- Butikker
- Markedsføring
Widget not in any sidebars
Vi kigger på, HVORFOR trends bliver til trends
Plantebaserede køderstatninger hitter. Fedt nok, men kan du bruge den oplysning til noget, hvis du laver morgenmadsprodukter? Ikke umiddelbart.
Derfor går vi bag om de konkrete produkter, butikker, emaballager osv. og finder ud af HVORFOR udviklingstendenserne slår igennem på markedet lige nu. Hvad er det, der driver dem?
Det er nemlig den viden, som du kan bruge til at udvikle produktet, butikken, konceptet og markedsføringen, så det står knivskarpt i forhold til forbrugerens forventninger.
Når du forstår HVORFOR køderstatninger flyver af hylden, er der tonsvis af indsigt og inspiration at hente – også for morgenmadsproducenten .
Du får bla. svar på:
- Hvad der sker, når alle butikker (også nonfood!) får mad på programmet
- Hvilke nye butikskoncepter der rykker internationalt
- Hvorfor storytelling er en død sild
- Hvad forbrugeren tænker om plantefars, saml-selv-mad og meget andet
Viden og ideer, du kan sætte i gang allerede på vej hjem i bilen
Fokus er på det næste halvandet års tid i branchen og vi tager udgangspunkt i eksempler på virksomheder, der allerede arbejder med udviklingstendenserne i praksis i deres produkter, butikker, markedsføring og lignende.
Det er din garanti for et spændende og underholdende seminar, hvor du får viden og ideer, du kan begynde at sætte i gang allerede på vej hjem i bilen.
Du får særligt meget ud af seminaret, hvis du er arbejder med
- Strategi
- Innovation
- Produktudvikling
- Salg
- Markedsføring
Widget not in any sidebars
Du skal ikke sidde stille og kede dig
Seminaret afholdes i Birch & Birchs køkken, hvor der er plads til 10 mennesker omkring spisebordet.
Det giver en helt anden stemning end til f.eks. store konferencer – du kan stille spørgsmål og få det hele sat i perspektiv i forhold til din virksomhed.
Når man kun er 10 mennesker sammen kommer der gang i debatten, netværket blomstrer, og det er næsten lige så spændende, som det vi sætter på programmet.
De har tidligere deltaget i Birch & Birch’s fødevareseminar
Danæg
Økologisk Landsforening
Flensted
7-Eleven
Danpo
Urtekram
Launis
Danish Crown/Tulip
Scandic Food
Royal Greenland
Valsemøllen
Kohberg
Program
09.30 Kaffe
10:00 Velkomst og introduktion
10:10 Overordnede markeds- og forbrugertrends 2019
11:30 Trends i produkter, råvarer og ingredienser 2019
12.00 Frokost
12:30 Trends i produkter, råvarer og ingredienser 2019
13:15 Debat
14:00 Tak for i dag
Widget not in any sidebars
Pris: 1.195,00 kr. eks. moms
(Inkl. frokost)
Bemærk: Der er kun 10 pladser pr. seminar – og vi har som regel udsolgt lang tid i forvejen.
Tid og sted
4. maj – UDSOLGT
18. maj – UDSOLGT
8. juni – UDSOLGT
15. juni – UDSOLGT
Alle dage foregår det kl. 9.30-14.00
Hos Birch & Birch
Mejerivej 9, 8300 Odder
Spørgsmål?
Har du spørgsmål til indholdet? Eller er du i tvivl om, hvorvidt seminaret er relevant for lige præcis dit arbejdsområde?
Ring til Camilla Birch på tlf. 2614 6242 eller Flemming Birch på tlf. 2571 6242.
Du kan også sende en mail til kontakt@birchogbirch.dk
Widget not in any sidebars
Bemærk: Tilmelding er bindende. Ved framelding mindre end 1 måned før afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Men du er altid velkommen til at give din plads til en anden. Giv os hurtigst muligt besked om, hvem der deltager i dit sted.
Vi forbeholder os ret til at aflyse seminarer ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning vil du få tilbudt en anden dato eller få pengene tilbage.