Vi stiller skarpt på,
hvad dine kunder forventer i morgen
– så du kan forberede dig i dag

Hver dag sætter Birch & Birch snuden i sporet på nye fødevaretrends, koncepter, kampagner og strategier i fødevarebranchen og dagligvarehandlen verden over og finder de røde tråde, der trækker i forbrugernes efterspørgsel.

Vores kunder er

De bruger os til

Vil du også have forspring i konkurrencen om forbrugeren?

Ring på tlf. 25 71 62 42 eller skriv til kontakt@birchogbirch.dk

Flemming Birch

Få danskere ved mere om, hvad der driver forbrugerne end Flemming Birch. 

Flemming har i de seneste 17 år arbejdet som konsulent og markedsanalytiker for et væld af danske detailkæder, producenter og organisationer med interesse i fødevarebranchen. Gennem de år er han etableret som en af Danmarks mest kompetente eksperter i fødevareforbrug og detailhandel.

Han er en efterspurgt foredragsholder med over 500 optrædener i bagagen. Han er forfatter til hundredvis af artikler om forbrug og detailhandel i Danmark og udlandet samt flere bøger.

Camilla Birch

Camilla Birch er ekspert i forbrugertrends og detailhandel.

Hun har i de seneste ni år nøje fulgt udviklingen i fødevaretrends i dansk og international detailhandel Hun har spottet nye forbrugsmønstre og forbrugerværdier samt markeds- og butikstrends til glæde for detailkæder, producenter, organisationer og offentlige myndigheder.

Camilla har skrevet hundredvis af artikler om emnet og flere bøger. Hun holder jævnligt foredrag og er anerkendt for sin evne til at formidle viden, så den er direkte anvendelig og inspirerer til handling.

Camilla Birch