SEMINAR

3 timer, der giver overblik over
de vigtigste fødevaretrends

Forstå, hvad der driver forbrugeren, når hun vælger fødevarer, og lær hvordan innovative og markedsledende virksomheder omsætter det til konkrete koncepter, kampagner og produkter.

På seminaret “Fødevaretrends 2021” stiller vi skarpt på de vigtigste markedstendenser indenfor:

Viden du kan bruge med det samme

Vi udpeger de fødevaretrends, der får størst indflydelse på, hvad fødevareforbrugeren putter i indkøbskurven de kommende år.

Du får masser af eksempler på, hvordan virksomheder rundt om i verden allerede udnytter dem i praksis i forhold til strategi, forretningsmodel, service, produktudvikling, sortiment, markedsføring, butik og emballage. 

Det betyder, at du har konkrete ideer at arbejde videre med allerede inden kaffekopperne er sat i opvaskeren.

Tidligere deltagere

Hvem har brug for fødevareseminaret?

Birch & Birchs seminar om fødevaretrends bookes ofte af ledelsen for dagligvarebutikker eller fødevareproducenter, og af teams/afdelinger, der arbejder med produktudvikling, marketing og salg.

Vil du vide mere eller booke et seminar om fødevaretrends?

Ring  tlf. 25 71 62 42 eller skriv til kontakt@birchogbirch.dk

Vi afholder også åbne seminarer, hvor du kan tilmelde sig som enkeltdeltager. Datoer meldes ud via vores nyhedsbrev (der er ofte rift om pladserne) Tilmeld dig her