SEMINAR: Fødevaretrends 2019

På bare 4 timer får du overblik over de vigtigste fødevaretrends indenfor

  • Produkter
  • Ingredienser
  • Koncepter
  • Butikker
  • Markedsføring

Vi kigger på, HVORFOR trends bliver til trends

Plantebaserede køderstatninger hitter. Fedt nok, men kan du bruge den oplysning til noget, hvis du laver morgenmadsprodukter? Ikke umiddelbart.

Derfor går vi bag om de konkrete produkter, butikker, emaballager osv. og finder ud af HVORFOR udviklingstendenserne slår igennem på markedet lige nu. Hvad er det, der driver dem?

Det er nemlig den viden, som du kan bruge til at udvikle produktet, butikken, konceptet og markedsføringen, så det står knivskarpt i forhold til forbrugerens forventninger.

Når du forstår HVORFOR køderstatninger flyver af hylden, er der tonsvis af indsigt og inspiration at hente – også for morgenmadsproducenten .

Du får bla. svar på:​

  • Hvad der sker, når alle butikker (også nonfood!) får mad på programmet
  • Hvilke nye butikskoncepter der rykker internationalt
  • Hvorfor storytelling er en død sild
  • Hvad forbrugeren tænker om plantefars, saml-selv-mad og meget andet

Viden og ideer, du kan sætte i gang allerede på vej hjem i bilen

Fokus er på det næste halvandet års tid i branchen og vi tager udgangspunkt i eksempler på virksomheder, der allerede arbejder med udviklingstendenserne i praksis i deres produkter, butikker, markedsføring og lignende.

Det er din garanti for et spændende og underholdende seminar, hvor du får viden og ideer, du kan begynde at sætte i gang allerede på vej hjem i bilen.​

Du får særligt meget ud af seminaret, hvis du er arbejder med

  • Strategi
  • Innovation
  • Produktudvikling
  • Salg
  • Markedsføring

Du skal ikke  sidde stille og kede dig

Seminaret afholdes i Birch & Birchs køkken, hvor der er plads til 10 mennesker omkring spisebordet.

Det giver en helt anden stemning end til f.eks. store konferencer –  du kan stille spørgsmål og få det hele sat i perspektiv i forhold til din virksomhed.

Når man kun er 10 mennesker sammen kommer der gang i debatten, netværket blomstrer, og det er næsten lige så spændende, som det vi sætter på programmet.

Seminar for detailhandel, leverandører og fødevareproducenter

De har tidligere deltaget i Birch & Birch’s fødevareseminar

Danæg
Økologisk Landsforening
Flensted
7-Eleven

Danpo
Urtekram
Launis
Danish Crown/Tulip

Scandic Food
Royal Greenland
Valsemøllen
Kohberg

Program

09.30 Kaffe

10:00 Velkomst og introduktion

10:10 Overordnede markeds- og forbrugertrends 2019

11:30 Trends i produkter, råvarer og ingredienser 2019

12.00 Frokost

12:30 Trends i produkter, råvarer og ingredienser 2019

13:15 Debat

14:00 Tak for i dag

Pris: 1.195,00 kr. eks. moms

(Inkl. frokost)

Bemærk: Der er kun 10 pladser pr. seminar – og vi har som regel udsolgt lang tid i forvejen.

Tid og sted

4. maj – UDSOLGT

18. maj – UDSOLGT

8. juni UDSOLGT

15. juni – 4 pladser tilbage

Alle dage foregår det kl. 9.30-14.00

Hos Birch & Birch
Mejerivej 9, 8300 Odder

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til indholdet? Eller er du i tvivl om, hvorvidt seminaret er relevant for lige præcis dit arbejdsområde?

Ring til Camilla Birch på tlf. 2614 6242 eller Flemming Birch på tlf. 2571 6242.

Du kan også sende en mail til kontakt@birchogbirch.dk

Bemærk: Tilmelding er bindende. Ved framelding mindre end 1 måned før afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Men du er altid velkommen til at give din plads til en anden. Giv os hurtigst muligt besked om, hvem der deltager i dit sted.

Vi forbeholder os ret til at aflyse seminarer ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning vil du få tilbudt en anden dato eller få pengene tilbage.