BERLIN

Studietur: Skæve græsrødder og stærke mærkevarer

  • Målgruppe: Detailhandel og nonfood-producenter

De internationale kæder giver den fuld gas i Berlin, som de gør i London, Paris og New York, men vi finder tillige et spændende netværk af græsrødder og skæve butikskoncepter, som er værd at gå på opdagelse i.

Her omsættes trends som bæredygtighed, fællesskab og deleøkonomi til butikskoncepter.

Det er oplagt at besøge de to nye bycentre, hvor især det ene er et meget anderledes bud på et indkøbscenter med design som drivkraft både i butikkerne og i arkitekturen.

Se mere om fordelene ved Birch & Birch’s studieture »

Tag på studietur til Berlin

Studietur: Niche-fødevarer og butikker

  • Målgruppe: Dagligvarehandel og fødevareproducenter

I Berlin finder vi et koncentrat af fødevarer og fødevarebutikker, der udlever de markedstrends, som sætter dagsordenen i Danmark i de kommende år:

Lokale fødevarer og lokalt engagement, kvalitet, økologi, sund convenience, fødevarer som livsstilsprodukter, fødevarebutikker som centrum for fællesskaber, butikskoncepter der tænker det traditionelle supermarked helt om, fokus på den sammenhæng, fødevarerne indgår i på bordet og i livet.

I Berlin er det ikke kædebutikker, men græsrødder og unikke koncepter, som er i fokus.

Se mere om fordelene ved Birch & Birch’s studieture »

Forslag til program i Berlin

De fleste virksomheder vælger et studietursprogram på halvanden dags varighed, når de skal til Berlin og samle inspiration og ideer til løsninger.

Vi skræddersyr altid et fagligt program, der tilpasset din virksomhed og branche.

  • Dag 1: Ankomst

Deltagerne ankommer. Vi anbefaler, at man er ankommer aftenen inden det egentlige program.

  • Dag 2: Fagligt program, butiksbesøg kl. 9-16

Vores guide sørger for en grundig introduktion til alle de butikker, vi besøger. Vi gør opmærksom på, hvad du især skal lægge mærke til og giver sparring på, hvordan tingene kan bruges i dagligdagen derhjemme.

  • Dag 3: Fagligt program, butiksbesøg kl 9-12:30

Alt afhængigt af flytider, vil der typisk være mulighed for at deltagerne kan opleve byen på egen hånd i et par timer og/eller kombinere med en forlænget weekend.