MILANO

Studietur: Hovedstad for mode og livsstil

  • Målgruppe: Detailhandlende og producenter i livsstilsbranchen

Milano er en af verdens mode-hovedstæder og hjemsted for nogle af de største livsstils- og luksusbrands.

Byen er legemliggørelsen af stil og klasse, og man mærker kærligheden til design overalt fra Ferrari eller Alessi til verdens eneste Armani-stormagasin.

Fra et af verdens ældste shopping-centre ved siden af domkirken til den nye bydel omkring Porta Garibaldi får vi alt fra det klassiske til det ultramoderne.

I Milano skal alle de store livsstils-brands markere deres tilstedeværelse, ofte med flere butikker. Det er også unikt, at man i Milano kombinerer flagskibsbutikkerne med caféer og endda restauranter.

Her er bedre mulighed for at dykke længere ned i mode, stil og livsstil end noget andet sted i Europa.

Tag på studietur til Milano

Studietur: Inspiration til fremtidens supermarked

  • Målgruppe: Dagligvarehandlen og fødevareproducenter

I disse år ser dagligvarebranchen til Italien som inspiration til fremtidens supermarked: Torvestemningen trækkes ind i butikkerne, de gode råvarer er i centrum, og man involverer kunderne i den gode historie om maden.

Et højdepunktet er Eatalys flagskib, der i øjeblikket er forbillede for det moderne supermarked overalt i verden. I Milano får Eataly kamp til stregen af flere konkurrenter, som vi også besøger.

På kædesiden skal vi bl.a. opleve Carrefours nye premium-format, Auchan’s nye kæde-format og den stærke lokale konkurrent Esselunga. Og så skal vi naturligvis besøge et italiensk torvemarked.

I Milano finder vi glæden ved og stoltheden over fødevarer – og vi lærer at smitte kunderne med begejstringen.

Se mere om fordelene ved Birch & Birch’s studieture »

Forslag til program i Milano

De fleste virksomheder vælger et studietursprogram på halvanden dags varighed, når de skal til Milano og samle inspiration og ideer til løsninger.

Vi skræddersyr altid et fagligt program, der tilpasset din virksomhed og branche.

  • Dag 1: Ankomst

Deltagerne ankommer. Vi anbefaler, at man er ankommer aftenen inden det egentlige program.

  • Dag 2: Fagligt program, butiksbesøg kl. 9-16

Vores guide sørger for en grundig introduktion til alle de butikker, vi besøger. Vi gør opmærksom på, hvad du især skal lægge mærke til og giver sparring på, hvordan tingene kan bruges i dagligdagen derhjemme.

  • Dag 3: Fagligt program, butiksbesøg kl 9-12:30

Alt afhængigt af flytider, vil der typisk være mulighed for at deltagerne kan opleve byen på egen hånd i et par timer og/eller kombinere med en forlænget weekend.