NEW YORK

Studietur: Fra helt klassisk til ultra-trendy

  • Målgruppe: Detailhandlen, leverandører og producenter

New York er både de klassiske strøg på Manhattan og de mere trendsættende nabolag i Brooklyn. Alle steder har internationale kæder travlt med at vise sig fra deres bedste sider.

De færreste byer rummer flere shoppingområder end New York. Områderne er på forskellige udviklingsstadier og henvender sig til forskellige kundegrupper.

Byen er derfor det ideelle sted at spotte de vigtigste udviklingstendenser i international detailhandel, og hvad der ulmer både blandt de store spillere, blandt græsrødderne og blandt eventyrerne.

Ikke langt fra Manhattan finder vi desuden de amerikanske megabutikker inden for snart sagt enhver branche.

Tag på studietur til New York

Studietur: Første glimt af de nye fødevaretrends

  • Målgruppe: Dagligvarehandlen og fødevareproducenter

New York er først med mange af de fødevaretrends og butikskoncepter, der siden breder sig til Europa.

Manhattan er ikke domineret af kæder, men rummer til gengæld nogle af de mest innovative koncepter i verden og en stor mangfoldighed i udbuddet.

Her er et koncept for enhver smag, typisk i den højere ende af kvalitets- og prisskalaen.

Tager man upstate, til New Jersey eller Connecticut er der mulighed for at besøge yderligere unikke koncepter og de store amerikanske supermarkedskæder.

Se mere om fordelene ved Birch & Birch’s studieture »

Forslag til program i New York

Vores studieture til New York tilrettelægges altid meget individuelt, da det typisk er en længere tur, der måske skal kombineres med konferencedeltagelse.

Afhængigt af tema og ambitionsniveauet for turen anbefaler vi at bruge mellem halvanden til tre dage på butiksbesøg fortrinsvist på Manhattan og i Brooklyn.

Disse kan evt. suppleres af ekstra dage, hvor vi besøger nogle af de store butiksformater upstate, i New Jersey eller Connecticut.

Vi skræddersyr altid et fagligt program, der tilpasset din virksomhed og branche.

Vores guide sørger for en grundig introduktion til alle de butikker, vi besøger. Vi gør opmærksom på, hvad du især skal lægge mærke til og giver sparring på, hvordan tingene kan bruges i dagligdagen derhjemme.

New York er altid en stor oplevelse uanset, hvor mange gange man har været der før. Derfor anbefaler vi, at man planlægger sin studietur, så den kan kombineres med en forlænget weekend, der giver mulighed for at suge lidt af byen til sig på egen hånd.