WARSZAWA

Studietur: Moderne shopping- og indkøbscentre

  • Målgruppe: Centerledelser, developere og butiksdesignere

Polen er den eneste økonomi i Europa, der har haft konstant vækst siden finanskrisen, og intet andet sted i Europa kan man besøge så mange shoppingcentre så tæt på hinanden.

Warszawa giver derfor en sjælden mulighed for at opleve vidt forskellige bud på moderne centre og et hav af butikker på kort tid.

Warszawa rummer tre af Europas største centre og desuden specialcentre såsom centret, der udelukkende har modebutikker, centret der kun indeholder internationale luksusbrands og det moderne, mindre citycenter af den type, vi forventer at komme til at se flere af i Danmark i de kommende år.

Netop fordi turen har fokus på centre, giver Warszawa mulighed for, at deltagerne ser mange flere butikker end på de øvrige ture.

Polen domineres af internationale kæder, og deres butikker er lige så nye og friske som det attraktive polske marked.

Se mere om fordelene ved Birch & Birch’s studieture »

Tag på studietur til Warszawa

Forslag til program i Warszawa

De fleste virksomheder vælger et studietursprogram på halvanden dags varighed, når de skal til Warszawa og samle inspiration og ideer til løsninger. Det giver os mulighed for at nå godt omkring, uden at programmet bliver for presset eller for langt.

Vi skræddersyr altid et fagligt program, der tilpasset din virksomhed og branche.

  • Dag 1: Ankomst

Deltagerne ankommer. Vi anbefaler, at man er ankommer aftenen inden det egentlige program.

  • Dag 2: Fagligt program, butiksbesøg kl. 9-16

Vores guide sørger for en grundig introduktion til alle de butikker, vi besøger. Vi gør opmærksom på, hvad du især skal lægge mærke til og giver sparring på, hvordan tingene kan bruges i dagligdagen derhjemme.

  • Dag 3: Fagligt program, butiksbesøg kl 9-12:30

Alt afhængigt af flytider, vil der typisk være mulighed for at deltagerne kan opleve byen på egen hånd i et par timer og/eller kombinere med en forlænget weekend.